Termeni si conditii de utilizare al site-ului!

Date firma:

OK CREDO CONS SRL

Birouri : Bucuresti , Sector 1, Bdul Iancu de Hunedoara nr.66, bloc 12B, scara B , ap.47

Telefon/fax : 021/ 211 11 30 ; 211 16 84;

Mobil : 0766 277 522

e-mail: secretariat@okcompany.ro

Termeni si conditii:

Toate informatiile aflate pe site-ul www.okamanet.ro poti suferi modificari si nu prezinta obligatii pentru OK CREDO CONS SRL

Preturile afisate pe site-ul nostru sunt actualizate automat, inainte de a realiza o tranzactie va rugam sa verificati preturile practicate la casa de amanet la care doriti sa incheiati un contract!

In cazul in care doriti sa aflati cu exactitate o informatie despre noi ne puteti contacta aici.

SC OK CREDO CONS SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

SC OK CREDO CONS SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind solicitarile trimise de pe site-ul www.okamanet.ro, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

In cazul in care doriti sa va fie sterse datele personale din baza noastra de date, va rugam sa ne contactati prin email al secretariat@okcompany.ro sau prin telefon la 0766 277 522.