Intrebari frecvente

CUM FUNCTIONAM?

Prin noi gasiti cea mai rapida modalitate de a imprumuta bani, fiind una dintre cele mai usoare si rapide forme de imprumut. Pentru a obtine suma de bani dorita nu aveti nevoie de girant sau de garantii imobiliare, probleme pe care le intampinati in mod normal in momentul in care doriti un imprumut.

CAT DUREAZA UN CONTRACT?

Durata unui contract poate varia, in functie de nevoile dumneavoastra, intre 1 si 30 zile, cu posibilitatea de prelungire de un numar nelimitat de ori.

CE ESTE O PRELUNGIRE?

In cazul in care la termenul scadent al contractului nu aveti toti banii, venim in ajutorul dumneavoastra cu posibilitatea de prelungire a contractului. Durata prelungirii poate sa fie egala cu durata contractului initial sau puteti opta pentru o perioada mai scurta.

COMISIONUL SE RECALCULEAZA?

Pentru ca respectam clientii si ne bazam pe incredere, ne-am gandit la o solutie pentru fiecare dintre dumneavoastra, astfel incat daca doriti sa reintrati in posesia obiectelor inainte de termenul contractului, comisionul se recalculeaza. De exemplu, daca pe un termen de 30 de zile comisionul dumneavoastra este 100 lei, in cazul in care veniti mai devreme de 30 de zile acesta scade procentual.

CUM SE LICHIDEAZA UN CONTRACT DE AMANET?

Lichidarea unui contract de amanet se face pe baza contractului de amanet si a actelor de identitate ale titularului.

CE SE INTAMPLA DACA NU AVETI BANII LA TERMENUL LIMITA DIN CONTRACT?

In acest caz ne achitati comisionul pentru suma imprumutata si, in functie de necesitatea dumneavoastra , contractul initial se poate prelungi de un numar nelimitat de ori.

AVANTAJUL UNUI IMPRUMUT DE LA OK CREDO SI RAPIDITATEA CU CARE IL OBTINETI!

Se acorda pe loc pe baza unei garantii reale care este reprezentata de bijuteriile dumneavoastra;

Documentatie simpla un act de identitate in vigoare;

Varsta minima de 18 ani;

Programul variat al punctelor noastre va permite sa accesati un imprumut la orice ora si in orice zi din saptamana.