Contact OK CREDO CONS SRL

Pe parcursul anilor s-a observat câ pretul aurului creste atunci cand piata bursierâ scade. Fapt dovedit in 2008 cand economiile au inceput sa se prabusascâ si criza economicâ a început sa prindâ amploare si în Europa, pretul aurului a început de atunci sa batâ record dupa record.

Considerâm câ acum este momentul optim pentru vanzarea aurului si argintului. Avand în vedere contextul cresteri economice din acest an si faptul câ analistii preconizeaza 2014 ca fiind cel mai bun an de cand a început criza economicâ pana în prezent, amanetok.ro vâ ofera o solutie simpla de a intra rapid in posesia banilor de care aveti nevoie.

Una din intrebarile primite frecvent de la clientii nostri este urmatoarea: "Pretul aurului a scazut in ultimele zile! Ce fac? Astept sa isi revina sau il vand acum?" La aceasta intrebare consideram ca nimeni nu poate sa raspunda, cursul aurului poate varia in orice directie, din experienta am observat ca atunci cand începe sa scada are o scadere pe o durata îndelungata de timp.

Trebuie sa stim ca aurul este folosit si pentru stocarea banilor sub forma de investitii in monede de aur sau lingouri, ETFs (Exchange Trade Funds), conturi de aur la bânci specializate pe aur, acțiuni la companii de minerit şi exploatare a aurului, certificate de aur, fonduri orientate spre investiții în aur şi produse struc turate care au ca bazâ aurul, planuri de economii în aur fizic. De asemenea aurul este folosit si ca moneda de rezerva in caz de criza financiara sau razboi, oferind siguranta in cazul devalorizarii monedei nationala. Trebuie stiut ca toate statele lumii au rezerva de aur!